Ota yhteyttä Maksuton arvio

Luotettavat ja turvalliset

energiaratkaisut läheltä

Pirkan Maalämpö on pirkanmaalainen energian säästöön ja uusiutuvan energian käyttöön erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsee Nokialla. Autamme asiakkaitamme alentamaan lämmityskustannuksia tarjoamalla maalämpöön, ilmalämpöön ja ilma-vesilämpöön perustuvia kestäviä ja nykyaikaisia energiaratkaisuja. Tiimimme kokemus kattaa yli 1200 lämpöpumpputoimitusta.

Löydämme sinulle sopivimman lämmitysratkaisun, oletpa sitten rakentamassa taloa, remontoimassa vanhaa tai pohtimassa taloyhtiölle nykyaikaista lämmitystapaa. Tarjoamme asiantuntevaa apua aina sopivimman lämmitysratkaisun valinnasta asennukseen, käyttöönottokoulutukseen sekä huolto- ja takuupalveluihin.

Edustamme toimialan johtavia laatumerkkejä

Olemme yksinoikeudella pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltujen, huippukestävien Bosch -lämpöpumppujen ja IVT-lämpöpumppujen edustaja Pirkanmaalla. Meiltä saa myös lattialämmitysratkaisuja. Tuotteidemme pitkä käyttöikä ja laatu takaavat, että investointisi maksaa itsensä takaisin ja kotiin on aina miellyttävän lämmin tulla.

Tiedämme, mitä teemme – pidämme, mitä lupaamme

Pirkan Maalämpö on  ketterä perheyritys, jolle asiakkaan etu on aina ykkössijalla. Bosch-konserniin kuuluvalla IVT:llä puolestaan on kokemusta yli 15 000 lämpöpumpun asennuksesta Suomessa ja maailmalla niitä on asennettu jo yli 0,5 miljoonaa. Meillä voit luottavaisin mielin  jättää lämmitysasiasi osaavan asiantuntijan hoidettavaksi.