Ota yhteyttä Maksuton arvio

IVT-Lämpöpumput

Ilmalämpöpumput

Lämmittää ja säästää heti ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen.

Ilmalämpöpumpun toiminta on yksinkertaista ja ympäristöystävällistä. Tekniikka perustuu lämmön keräämiseen ulkoilmasta, joka luovutetaan suoraan sisäilmaan. Laitetta voidaan käyttää myös käänteisesti viilentämään sisäilmaa kuumina päivinä.

Ilmalämpöpumppu sisältää talon ulkoseinään tai sen viereen sijoitettavan ulkoyksikön, joka kytketään sisäyksikköön. Oikealla sijoituksella varmistetaan lämmön mahdollisimman tehokas leviäminen sisätiloissa.

 

  • Joutsenmerkki ympäristön hyväksi
  • P-merkintä
  • Energiatodistus

243_Nordic-Inverter IVT Nordic Inventer PHR-N
Ylivoimainen ykköstuotteemme ja testivoittaja (2009). Mikään muu lämpöpumppu ei ole pystynyt samanlaisiin säästöihin ennen, eikä jälkeen. Kun vain paras on kyllin hyvää, valintasi on IVT Nordic PremiumLine PHR-N.

Katso esite: IVT Ilmalämpöpumput

Ohjevideoita pumppusi kunnossapitoon

 

243_Nordic-Inverter-09LR-N IVT Nordic Inverter PR-N
Uusin menestystuotteemme sisältää kaikki edeltäjiensä menestystekijät. Laatutekniikka yhdistettynä viimeisimpiin innovaatioihin on siivittänyt IVT Nordic Inverter PR-Nmallisarjamme menestystä jo vuosien ajan.

Katso esite: IVT IlmalämpöpumputPR-N käyttöohje

Ohjevideoita pumppusi kunnossapitoon

 

243_N-I-Stativ-Droppskal IVT-jalusta ja -valuma-allas
Sään ja katseen kestävät IVT-jalustat helpottavat ja nopeuttavat asennusta. Jalkoja on saatavana eri mallisina ja ne ovat yhteensopivia IVT-valuma-altaan kanssa.

Testaa, mikä lämmitysmuoto sopii juuri sinulle.

Siirry testiin