Ota yhteyttä Maksuton arvio

IVT-lämpöpumput

Taloudelliset ja luotettavat lämpöpumput uuteen ja vanhaan kotiin. Pirkan Maalämpö on Pirkanmaan IVT-Lämpöcenter.

Takuu Pieni

Gruppbild_AirX_mfl

 

Lämpöpumppu hyödyntää lämmityksessä  auringosta maahan, ilmaan tai vesistöön varastoitunutta ilmaista energiaa. Tyyppejä on kolme, joiden kaikkien toimintaperiaate on hyvin samanlainen.

 

243_Nordic-Inverter-09LR-N

Ilmalämpöpumppu ottaa energian talteen ulkoilmasta ja muuttaa sen lämpimäksi ilmaksi. Ilmalämpöpumppu ei tuota lämmintä vettä. Toimii täydentävänä lämmitysmenetelmänä yhdessä muiden lämmitystapojen kanssa ja sopii erinomaisesti suorasähkötaloihin.

airx_produkt_852x650

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energian talteen ulkoilmasta ja muuttaa sen lämmöksi, joka johdetaan vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Se toimii ensisijaisena lämmitysjärjestelmänä ja tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

 

Maalämpöpumppu ottaa energian talteen kalliosta, maaperästä tai vesistön pohjasta  putken avulla, jonka jälkeen lämpö ohjataan talon vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Maalämpöpumppu on alhaisissa ulkolämpötiloissa ilmalämpöpumppua ja ilma-vesilämpöpumppua tehokkaampi.  Se toimii ensisijaisena lämmitysjärjestelmänä ja tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

Lisätietoja tuotteistamme saat osoitteesta: www.ivt.fi

 

 

Pirkan Maalämpö

Testaa, mikä lämmitysmuoto sopii juuri sinulle.

Siirry testiin