Ota yhteyttä Maksuton arvio

BOSCH-lämpöpumput

Taloudelliset ja luotettavat lämpöpumput uuteen ja vanhaan kotiin. Pirkan Maalämpö on Pirkanmaan BOSCH lämpömestari.

 

 

Lämpöpumppu hyödyntää lämmityksessä  auringosta maahan, ilmaan tai vesistöön varastoitunutta ilmaista energiaa. Tyyppejä on kolme, joiden kaikkien toimintaperiaate on hyvin samanlainen.

 

Ilmalämpöpumppu ottaa energian talteen ulkoilmasta ja muuttaa sen lämpimäksi ilmaksi. Ilmalämpöpumppu ei tuota lämmintä vettä. Toimii täydentävänä lämmitysmenetelmänä yhdessä muiden lämmitystapojen kanssa ja sopii erinomaisesti suorasähkötaloihin.

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energian talteen ulkoilmasta ja muuttaa sen lämmöksi, joka johdetaan vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Se toimii ensisijaisena lämmitysjärjestelmänä ja tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

 

Maalämpöpumppu ottaa energian talteen kalliosta, maaperästä tai vesistön pohjasta  putken avulla, jonka jälkeen lämpö ohjataan talon vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Maalämpöpumppu on alhaisissa ulkolämpötiloissa ilmalämpöpumppua ja ilma-vesilämpöpumppua tehokkaampi.  Se toimii ensisijaisena lämmitysjärjestelmänä ja tuottaa myös lämmintä käyttövettä.
Poistoilmalämpöpumppu ottaa energian talteen talon sisältä tulevasta poistoilmasta. Poistoilmasta energia siirretään talon lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveteen.

Lisätietoja tuotteistamme saat osoitteesta: bosch-climate.fi

 

 

Testaa, mikä lämmitysmuoto sopii juuri sinulle.

Siirry testiin