Ota yhteyttä Maksuton arvio

edullista lämpöä

uuteen kotiin

Uuden kodin rakentajalle lämmitysmuodon valinta aiheuttaa usein päänvaivaa – eikä suotta. Haukkaahan lämmitys leijonanosan perheen asumiskustannuksista vuosikymmeniksi eteenpäin. Onneksi me voimme auttaa.

Maalämpö säästää lämmityskuluissa jopa 80 %

Markkinoiden taloudellisin, pitkäikäisin ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu on maalämpö, joka sopii yli 100 m2 rakennuksiin. Maalämpö johdetaan vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään kallioperään poratun energiareiän kautta.

Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Säästöt kattavat kulut jo muutamassa vuodessa samalla, kun talon jälleenmyyntiarvo nousee.

Ilmavesilämpöpumppu säästää jopa 50 %

Mikäli tontillesi ei ole mahdollista porata energiareikää tai et muutoin halua valita maalämpöä, ilmavesilämpöpumppu on varteenotettava vaihtoehto. Se muuttaa ulkoilmasta saatavan energian lämmöksi, joka niin ikään johdetaan vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään.

Luotettava ja helppohoitoinen menetelmä säästää energiakustannuksia keskimäärin 50 %. Se lämmittää myös kodin käyttöveden edullisesti.

Ilmalämpöpumppu sopii pieniin kaukolämpö- tai sähkölämmitteisiin koteihin

Mikäli asuinpinta-alasi jää alle 100 m2 tai et halua rakentaa kotiisi vesikiertoista lämmitysjärjestelmää, ilmalämpöpumppu auttaa laskemaan energiakustannuksia merkittävästi. Sen avulla voit myös viilentää sisäilmaa.

Ilmalämpöpumppuja on markkinoilla tarjolla moneen lähtöön, eivätkä kaikki niistä valitettavasti ole sopivia pohjoisiin olosuhteisiimme. Autamme sinua valitsemaan käyttötarkoituksessi sopivan laitteen  ja varmistamme, että se asennetaan oikein.

 

 

 

Pirkan Maalämpö

Testaa, mikä lämmitysmuoto sopii juuri sinulle.

Siirry testiin