Ota yhteyttä Maksuton arvio

Pitkäikäinen lämmitysmenetelmä

osakkeenomistajien eduksi

Lämmitys haukkaa jopa 50 % taloyhtiön kustannuksista. Eiköhän helpoteta osakkeenomistajien ahdinkoa ja päivitetä taloyhtiön lämmitysjärjestelmä tähän päivään?

Alati nousevat lämmityskustannukset rasittavat osakkeenomistajien kukkaroa ja hankaloittavat ikääntyvien talojen tuiki tarpeellista ylläpitoa. Tehtävämme on auttaa hallitusta ja isännöitsijää kustannustehokkaimman lämmitysratkaisun valinnassa ja huolehtia projektin ammattimaisesta toteutuksesta aina asennuksesta huoltoon asti.

Oikea lämmitysratkaisu, oikeaan kohteeseen, oikeaan aikaan

Ensimmäinen askel on kartoittaa ja huoltaa olemassa oleva tekniikka toimimaan optimaalisella tavalla. Samalla selviää, miten energiatehokkuutta parantavat investoinnit voidaan ajoittaa talotekniikan elinkaaren kannalta järkevimpään aikaan.

Lähes kahden miljoonan suomalaisen koti on taloyhtiöissä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana kaukolämmön hinta on noussut kaksinkertaiseksi. Yksittäisten osakkeenomistajan arjessa ja lompakossa taloyhtiön lämmitysratkaisulla on varsin iso merkitys. Mitä aikaisemmin viisas päätös tehdään, sitä nopeammin säästöt alkavat kattaa investoinnista syntyneitä kustannuksia.

Testaa, mikä lämmitysmuoto sopii juuri sinulle.

Siirry testiin

Kutsu meidät kartoituskäynnille tai hallituksen kokoukseen.

Ota yhteys