Ota yhteyttä Maksuton arvio

fiksuja valintoja

saneerauskohteisiin

Lämmitysjärjestelmän päivittäminen ajan tasalle on yksi saneerauksen tärkeimmistä asioista. Päätös on merkittävä, sillä ratkaisun pitää sopia tarkoitukseensa ja toimia luotettavasti vuosikymmeniä eteenpäin.

Maalämpö säästää lämmityskuluissa keskimäärin 80 %

Markkinoiden taloudellisin, pitkäikäisin ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu on maalämpö, joka sopii yli 100 m2 rakennuksiin. Maalämpö johdetaan vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään kallioperään poratun energiareiän kautta. Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Säästöt kattavat kulut jo muutamassa vuodessa samalla, kun talon jälleenmyyntiarvo nousee.

Ilmavesilämpöpumppu säästää jopa 50 %

Jos et halua vaihtaa nykyistä lämmitysmuotoa, sen rinnalle kannattaa asentaa täydentävä eli niin kutsuttu hybridijärjestelmä. Tehokkain niistä on ilmavesilämpöpumppu, joka muuttaa ulkoilmasta saatavan energian lämmöksi ja johtaa sen olemassa olevaan vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Luotettava ja helppohoitoinen pumppu lämmittää myös kodin käyttöveden edullisesti. Menetelmä säästää keskimäärin nykyisistä 50 % energiakustannuksista.

Jos sinulla ei ole, etkä halua rakentaa, vesikiertoista patteri- tai lattialämmitysjärjestelmää myös ilmalämpöpumppu auttaa laskemaan energiakustannuksia. Sen avulla voit myös viilentää sisäilmaa.

Bauer-vedenkäsittelylaitteisto pitää putkistot puhtaana

Kaikkiin vesikiertoisiin taloihin suosittelemme lisäksi Bauer-vedenkäsittelylaitteistoa, joka poistaa ja ennaltaehkäisee käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiin syntyviä haitallisia kerrostumia. Menetelmä parantaa putkistojen sekä vettä käyttävien kodinkoneiden käyttöikää ja energiatehokkuutta ehkäisemällä ruostumista ja kalkkeutumista. Näin kallis ja hankala putkiremontti lykkääntyy  jopa vuosilla eteenpäin.

 

 

 

Pirkan Maalämpö

Testaa, mikä lämmitysmuoto sopii juuri sinulle.

Siirry testiin

Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Lue lisää