Ota yhteyttä Maksuton arvio

Maksuton kartoitus ja kustannusarvio

isännöitsijän avuksi

Tarvitsetko pikaisesti kättä pidempää edullisimmasta lämmitysratkaisusta taloyhtiön seuraavaan kokoukseen?

Tyypillisesti osakkeenomistajat pelkäävät, että lämpösaneeraus on taloyhtiölle pitkä, epämukava ja kallis projekti. Isännöitsijältä odotetaan vaativaa ammattitaitoa ja johtajuutta myös tässä asiassa. Lupaus siitä, että on olemassa nopea, vaivaton ja taloudellinen tapa päivittää lämmitysratkaisu tähän päivään, on monelle asiakkaallesi iso helpotus. Juuri tässä asiassa me voimme auttaa – ja vieläpä varsin nopeasti!

Pyydä maksuton ennakkoarvio tai kutsu meidät paikan päälle!

Jos aikaa on niukasti, laadimme parissa päivässä maksuttoman arvion eri lämmitysjärjestelmien eduista kohteen perustietojen pohjalta. Voit myös kutsua meidät tutustumiskäynnille kohteeseen, jolloin kartoitamme perusteellisesti koko taloyhtiön lämmönsäätöjärjestelmän ja siihen liittyvät laitteet sekä laadimme tarkan säästölaskelman taloyhtiölle kustannustehokkaimmista lämmitysratkaisuista.

Oikein mitoitetulla lämmitysratkaisulla taloyhtiö voi säästää vuodessa tuhansia euroja ja mikä parasta, yhtiövastikkeita ei ole välttämätöntä edes korottaa! Tulemme mielellämme kertomaan kuinka tämä on mahdollista ja vastaamaan kysymyksiin joko taloyhtiön hallituksen tai yhtiökokoukseen.

Palvelumme ei edellytä sitoutumista ostopäätökseen.

Pyydä maksuton arvio taloyhtiölle.

Tilaa

Kutsu meidät kartoituskäynnille tai hallituksen kokoukseen.

Ota yhteys