Ota yhteyttä Maksuton arvio

Palvelua aidolla lämmöllä

Pirkan Maalämpö palvelee uudisrakentajia, saneeraajia, taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja yrityksiä. Tarjoamme edullista lämpöä uuteen kotiin, fiksuja valintoja saneerauskohteisiin ja aina oikeat lämmitysjärjestelmät taloyhtiöille. Isännöitsijöitä palvelemme maksuttomalla kartoituksella ja kustannusarviolla. Yrityksille tarjoamme luotettavat energiaratkaisut toimitiloihin ja tehdashalleihin.

 

Uudisrakentajille

Yli 100 m2 rakennuksiin sopiva maalämpö on markkinoiden taloudellisin, pitkäikäisin ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu. Myös ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu säästävät energiakustannuksissa.

Lue lisää!

 

Saneeraajille

Maalämpö säästää lämmityskuluissa keskimäärin 80 %, ilmavesilämpöpumppu energiakustannuksissa jopa 50 %. Ilmalämpöpumpulla voit myös viilentää sisäilmaa.

Lue lisää!

 

Taloyhtiöille

Lämmitys haukkaa jopa 50 % taloyhtiön kustannuksista. Ensimmäinen askel on kartoittaa ja huoltaa olemassa oleva tekniikka toimimaan optimaalisella tavalla.

Lue lisää!

 

Isännöitsijöille

Pirkan Maalämpö tarjoaa maksuttoman kartoituksen ja kustannusarvion isännöitsijän avuksi. Oikein mitoitetulla lämmitysratkaisulla taloyhtiö voi säästää vuodessa tuhansia euroja.

Lue lisää!

 

Yrityksille

Pirkan Maalämpö tarjoaa yrityksille luotettavia energiaratkaisuja toimitiloihin ja tehdashalleihin. Asiakas saa haluamansa monipuolisesta ja laadukkaasta lämmitysratkaisujen valikoimasta.

Lue lisää!

Testaa, mikä lämmitysmuoto sopii juuri sinulle.

Siirry testiin