Ota yhteyttä Maksuton arvio

Miellyttävän mukava

lattialämmitys

Pirkan Maalämpö tarjoaa kiinteistösi lämmitysratkaisuksi kaikkiin vesikiertoisiin lämmönlähteisiin sopivan lämmitysmuodon. Soveltuvuus kaikkiin lämmönlähteisiin turvaa tulevaisuutta, sillä lämmönlähteen voi vaihtaa esimerkiksi energiakustannusten muuttuessa. Vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu kaikkiin pienistä vapaa-ajan kiinteistöistä aina suuriin teollisuushalleihin. Vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu myös kaikille lattiamateriaaleille.

Vesikiertoisella lattialämmityksellä saat kiinteistöösi tasaisen ja lähes häviöttömän ratkaisun. Lattialämmitys ei myöskään aiheuta vedon tunnetta ja lattialämmityksen ansiosta lattia tuntuu kaikkina vuodenaikoina miellyttävältä jalkojesi alla.

Tasaisen lämmön ansiosta huonelämpötilaa voidaan laskea 1-2 °C asumisviihtyvyydestä ja mukavuudesta tinkimättä. Lämpötilan pudottamisen ansiosta lämmityskustannuksesi voivat laskea jopa 5-15 %.

Lattialämmitysputkistoa voidaan hyödyntää myös muihin tarpeisiin. Putkisto soveltuu myös piha-aluiden sulana pitämiseen. Lattialämmitystä on myös mahdollista käyttää hyödyksi viilennyksessä, jolloin vältytään kondensoitumisvaaralta.

Huonekohtaisen lämmönsäädön ansiosta kiinteistön lämpötilan säätö henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja tilan käyttötarkoitukseen on helppoa. Huonekohtaisella säädöllä voidaan parantaa energiatehokkuutta, sillä ylilämmittämistä ei synny.

Materiaalit ja järjestelmä

Pirkan Maalämpö käyttää vesikiertoisen lattialämmityksen materiaalien toimittajina vain luotettavia ja parhaita mahdollisia komponentteja tarjoavia toimittajia.

Materiaaleja valittaessa on huomioitu niiden laatu ja sopuhintaisuus asiakkaalle. Materiaalien laadusta kertoo 10 vuoden toimintatakuu järjestelmälle ja 40 vuoden materiaalitakuu lattialämmitysputkistolle.

lattialammitys_tuotteet

Vesikiertoisessa lattialämmityksessä käyettävä putki on vain lämmitys tarkoitukseen suunniteltua 5-kerroksista happidiffuusiosuojattua PE-RT -lattialämmitysputkea. Lattialämmitysputkea on tarjolla kolmea eri kokoa (12 mm, 16 mm ja 20 mm) käyttötarkoituksesta riippuen. Vesikiertoiseen lattialämmitykseen valittavat termostaatit ja jakotukit ovat myös suunniteltu juuri tarjoamaamme lämmityjärjestelmää varten, joten niiden toimivuus on taattu.

Jokainen tarjoamamme järjestelmä on aina yksilöllisesti suunniteltu ja asennettu. Suunnittelu tehdään asiakkaan antamien tietojen perusteella ja hänen toivomuksia kuunnellen. Lattialämmitysputkiston asentaa aina järjestelmän hyvin tuntema ja ammattitaitoinen asentaja.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme lattialämmityksesta ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan SINUN tarpeisiisi sopiva ja toimiva järjestelmä.

 

 

 

Pirkan Maalämpö

 

Testaa, mikä lämmitysmuoto sopii juuri sinulle.

Siirry testiin