Ota yhteyttä Maksuton arvio

6 VUODEN TAKUU IVT LÄMPÖPUMPULLESI

Kattava takuu lämpöpumpuille

IVT:n ajatuksena on että ei mennä sieltä mistä aita on matalin. Käytössä on aina vain laadukkaita komponentteja sekä koulutetut myyjät ja asentajat. Lämpöpumppujen valmistuksen, myynnin ja asentamisen ansiosta voidaan IVT lämpöpumpuille myöntää markkinoiden kattavin takuu.

Kaikille alle 20 kW IVT lämpöpumpuille on myönnetty 6 vuoden takuu.

ivt_tehdastakuu_6v

Asiantuntemus etusijalla

IVT on tarjonnut lämmitysratkaisuja jo yli 40 vuoden ajan. Kokemuksen tuoman varmuuden ansiosta pystymme luottamaan lämpöpumppuihimme ja niiden laatuun täysin. Kokemuksen ansiosta IVT on lämmitysratkaisuissa etuoikeutettu. Haluamme tarjota tämän etuoikeuden myös asiakkaillemme. IVT myöntää asiakkaidensa lämpöpumpuille jopa 6 vuoden takuun ja 10 vuoden takuun kompressoreille.

Nyt sinäkin voit luottaa IVT:n laatuun tänään ja tulevaisuudessa.

ivt_kompressoritakuu_10v

Jopa 6 vuoden takuu lämpöpumpullesi

Takuumme on voimassa, kun ostat jonkin maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumpuistamme. Takuu eroaa vakuutuksesta siinä, ettei sinun tarvitse viedä asiaa vakuutusyhtiöön, mikäli lämpöpumpullesi tapahtuu jotakin. Riittää, kun otat yhteyttä IVT-jälleenmyyjääsi, joka auttaa sinua ratkaisemaan ongelman – täysin ilman omavastuuosuutta tai muita kustannuksia.

Takuun edut lyhyesti:

  • 6 vuoden takuu alle 20 kW IVT-lämpöpumpulle lisävarusteineen.
  • IVT vastaa koko takuusta, erillistä vakuutusta ei tarvita.
  • Ei omavastuuosuutta – pienetkin korjaukset lämpöpumppuusi korvataan täysin ilma omavastuuta.
  • Et menetä bonuksia – et ole vaarassa menettää bonuksia joutumalla ilmoittamaan vahingosta vakuutusyhtiöllesi.
  • Helppo hallinta – sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä kolmanteen osapuoleen kotivakuutuksen tiimoilta tai hankkia lisävakuutusta lämpöpumpullesi toiselta vakuutusyhtiöltä.
  • Optimoitu ja toimintavarma lämpöpumppu – huolehdimme siitä, että lämpöpumppusi on viritetty oikein ja antaa sinulle parhaat säästöt.
  • Takuu astuu voimaan sillä hetkellä, kun lämpöpumppusi on asennettu ja käyttövalmis. Edellytyksenä on kuitenkin, että kyseessä in IVT-tuote, jonka on asentanut IVT:n valtuuttama jälleenmyyjä.


Lämpöcenter-logoPirkan Maalämpö